"Le rêve de Joanna"

1991, Lyon. Daar op een bankje onder een boom op de Fourvière, zit de kleine Joanna naast haar grootmoeder, samen uitkijkend over de stad, in de middagzon genietend van een verse baguette met een stukje Rosette… Daar begint het verhaal van Joanna’s.

Joanna’s brengt lekker lokale Franse specialiteiten tot bij jou.

Die authentieke Franse eetcultuur waarmee ze is opgegroeid in Lyon, dat mist Joanna hier. Met Joanna’s wil ze de fijne smaken – en de beleving – van lokaal en artisanaal Franse beleg ook met jou delen.

Bij Joanna’s bestel je broodjes met de huig-r, typisch Frans dus.

Op die broodjes de meest exquise specialiteiten die onze zuiderburen te bieden hebben, door Joanna geselecteerd op basis van hun artisanale afkomst: rillettes, rosette de Lyon, hammen en kazen van lokale beenhouwers en kaasmakers die hun product nog op ambachtelijke wijze bereiden volgens traditionele Franse recepturen. Super bon!

Joanna’s artisanaal broodjes, dagvers bereid en rijkelijk belegd.

Pure Franse finesse om uit de hand te eten en duimen en vingers bij af te likken. Franse traditie op een eigentijdse en ietwat eigenwijze manier gepresenteerd. Even eerlijk en hartelijk als de vrouw achter het merk.

Joanna ’s is er voor die eetmomenten waarop het iets meer mag zijn

Van eventcatering tot bedrijfslunches. Voor de gourmands. Voor de restaurants, hotels, bars en B&B’s die gasten meer kwaliteit willen voorschotelen. En de sportclubs en tankstations die bezoekers geen alledaags broodje maar een belevenis willen bieden.

Joanna’s brengt lekker lokale Franse finesses tot bij jou.

Wil jij je gasten, klanten, bezoekers of medewerkers verwennen met Franse delicatessen? Joanna’s levert in Vlaanderen en Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Alles wordt ecovriendelijk verpakt. Er kan zelfs een flesje Franse wijn bij. Om te delen. En samen te genieten van elke hap.

Misschien wanen ze zich dan ook heel even op dat bankje onder die boom in Lyon…

Bon appétit,

Joanna